Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemohu se rozhodnout jakou objednat pilu na řezání palet. Potřebuji s ní rozřezávat jednorázové palety - cca 2 ks denně. Zvažuji tyto možnosti. Aku i nabíječku mám.
Děkuji za případné postřehy.
Používám ocasku, s dlouhým listem na železo a označením flexi (nevadí mu ohnutí). Tím vyříznu kostky z rohů a prostředka, tak se paleta rozpadne na prkýnka. Kostky spaluji jako brikety, desky vyberu pěkné na jiné zpracování, zbytek pořeší cirkula anebo mafl. Takže za mne - oba stroje, ocasku i mafl. Jen v tomto případě AKU - nevím, asi to dají, ale ten výkon...
občas mi jeden známý přiveze pár palet na zatopení - tak půl náklaďáku za rok - vezmu si klasickou elektrickou motorovku, paletu s tím rozřežu na destičky a kostky bez sebemenších problémů.
Pokud bych řezal mafem, řežu každou destičku zvlášť... tak rozříznu palety jedním řezem třeba 8 desek...
ocaskou bych to ale nedělal ani u pár kusů - to se fakt blbě řeže "volná deska"
tipnul bych si lidl.cz/...
"Rychlost řetězu 5,5 m/s" = sračka
Když už, tak tu větší na dvě baterky, ta má 15 nebo 20 m/s, celková kvalita je otázka, ale podobnou hračku má soused řeže to a zatim mu nechcípla..
Je to o částce investic... jestli to je jen na těch pár palet, stačí i ta sračka.
Kdyby to měl používat na stromy, pravidelné výřezy, každoročních 10 metrů dřeva... - tak už to chce něco lepšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.