Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupi

Od: zdenek5511* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Dá se koupit a kde sada na malování jako kdysi prodávala společnost WS? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Dlouhé roky jsem kupoval různé štětce, válečky, mřížky a drahou barvu. Den se chystalo a stěhovalo, den až tři malovalo, den a 5 uklízelo.
Rozhodl jsem se vyzkoušet malíře.
Přijel, nachystal, vymaloval, uklidil, ... Super!
Zaplatil jsem asi o 15% vyšší částku, ale za ten čas si vydělal víc.
doplněno 20.09.22 19:30: Většina nábytku je jen precizně zakrytá. A zbytek on pomůže mně.
I to stěhování dělal za vás? To je to nejhorší, malování je zábava.

hodnocení

0x

Co to je to od WS? používám moherový váleček, který po použití vždy vyperu normální všude prodejnou mřížku a docela obyčejný zárohák-10 cm,jediný luxus-koupil malířskou štětku za asi cca 1500kč protože stará ještě za soudruhů pořízená už hooodně poustí chlupy (v roce cca85 za asi 600kč).Místou náročného úklidu pak jen stahnu krycí fólii ( dek.cz/... )kupuji šířky 150 -200cm

zdenek5511*
hodnocení

Asi otázka spíš pro pamětníky. Potřebuju přetřít polystyrenové stropnice,proto potřebuji něco jako bylo nářadí od zmiňované firmy.

hodnocení

0x

Sada nesada, polystyrenové stropnice se budou přetírat dost špatně a špatně to drží. Musí se opakovaně a také to špatně na polystyrenu schne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]