Nejste přihlášen/a.
Nechytejte za slovo. Správně se to samozřejmě jmenuje "Kontrola spalinových cest", ale mezi lidmi je "revize" vžitý název a každý ví, o co jde.
samozřejmě, že se bavíme o kontrole spalinových cest...jak píše magdon..."revize" je vždycky vstupní dokument před používáním zařízení...jak u elektriky...a opět jak píše magdon, je to vžitý název...stejně tak jako říkáš, že ti přijde revizák a ne kontrolor...tak či onak...obojí dělá kominík
A zase se pleteš, kontroly dělá kominík a revize už asi 8 let smí dělat už jenom revizní technik
zaseja: nepletu...nikde nemáš napsaný, že revizní technik nemůže být zároveň kominík...opět zase přirovnání s elektrikářem...taky může sekat drážky, zapojovat jističe a být revizák...konkrétně ten, který byl u mě v pátek byl takovej ukecanej, že aniž bych se ho na to ptal, tak se mi sám pochlubil... "já jsem jenom obyčejnej kominík" a revizní zprávy vydává
"já jsem jenom obyčejnej kominík" a revizní zprávy vydává
nesmí jí vydávat, jedině že by si jí nechal napsat revizákem a tobě jí jenom předal.
Nepíšu, že kominík nemůže být i revizák, ale obyčejný kominík revizi dělat nesmí.
to bylo stejně ironické přirovnání asi jako když ti u nás stavbyvedoucí říká, že "já jsem jenom blbej zedník"
Zde popsáno co to je revize či kotrola spalinových cest, myslím že to je srozumitelné pro všechny homeincube.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.