Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodlužovací hadice JOLLY 5010

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:

Musím se definitivně rozloučit s automatickou pračkou Indesit a nahradí jí WHIRLPOOL. Musím se postarat o prodloužení odtokové hadice,nejvíc mne láká JOLLY 5010. Částečně z obrázku a dále z referencí se zdá, že už není potřeba pořizovat hadicovou spojku, protože se dá JOLLY 5010 elegantně přímo napojit na originální (krátkou) hadici.

Je to pravda a nebo je potřeba pořídit k tomu ještě spojku?

Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano, nova hadice jde napojit jen nasunutim na stavajici. Hadicovou sponu bych tam jeste pridal.

hodnocení

0x

Tohle jsem neřešila. V železářství jsem koulila hadici na metry a dvě objímky na zatažení, na konce. V železářetví vám poradí. Už to funguje cca 20 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]