Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odložený start

Od: hananavratilov odpovědí: 18 změna:
Ráda bych, prosím, věděla, jak změnit čas u odloženého startu. Pračka LG FA94VSUVW.
Děkuji za odpověď

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Co vyzkoušet univerzální postup, nastavení odloženého startu vyresetovat a nastavit to znova.

hana*
hodnocení

Když jsem použila poprvé, šlo zadat odložení o potřebny počet hodin. Po druhé již se hodiny vůbec nenabízejí. V návodu je pouze napsáno zapnout, vybrat program, zmáčknout odložený start a spustit, hodiny žádné. Ani reset předchozího, zkrátka nic.

hodnocení

0x
LG má, tedy aspoň u nás na pračce i sušičce, odložený konec. Tj. se k plánovanému času programu přidává další čas. Šipky nahoru a dolů. Samostatné hodiny tam nejsou.
hana*

Ano, jedná se o odložený konec. Ale šipky žádné. Jedním knoglíkem se nastavoval odložený start i počet hodin.A prostě to nejde.Poprve jsem nastavila 11 hod a asi se to někde uložilo a víc se to na hodiny neptá a člověk potřebuje někdy víc a někdy méně hodin.

Hoďte fotku displeye

hodnocení

0x

U všech spotřebičů, když se nějak pomátnou, je nejlépe, na pár minut, vytáhnout ze zástrčky. Funguje to u všeho.;) A pak začít od začátku.

rejpal
hodnocení

0x

Mám ten samý problém. Našla jste prosím řešení?

Vyzkoušel jste vypnout, vynulovat, vytáhnout ze zstrčky a po několika minutách nastavit všechno odnova?

rejpal

Vyzkoušel jsem vypnout, vytáhnout ze zástrčky na půl hodiny a nešlo to.

Nevím čemu říkáte vynulovat.

karel556*
hodnocení

0x
Jednoduše vypnout pračku a znova nastavit program a odložený start (čas ukončení praní), vytahovat na několik minut ze zásuvky, jak tu radí nějaký odbornik", je nesmysl.

Tohle budu muset říci servismanovi, který mi pračku zprovoznil a vytažení ze zásuvky doporučil,

rejpal

Stačíilo by přečíst si diskusi abyste věděl, že právě tohle nejde.

spoustu elektronických věcí záhadně bloknutých se dá opravit odpojením přívodu...výtáhnutím baterií z přístroje..odpojením baterie v autě...a podobně...neříkám že to vždy pomůže ale je to jedna z jednoduchých možností zkusit si pomoci v tom okamžiku...

tim
hodnocení

0x

U všech praček co jsem četl návod vždycky bylo napsáno, po vyprání vytáhnete ze zásuvky 230V - dodržujete to?

Myčka i pračka stále něco spotřebovávají dokud je nevytáhnu ze zásuvky. A to ani nemusejí mít funkci Aqua stop či elektronický ovladač (tam bych to ještě pochopil), Ale natvrdo vypínač...

Tak si tak řikam že to může být způsobené i tím, že obvykle mají přehozený fázi a nulák, když se podíváte, jak je zapojena přívodní šňůra na většině evropských spotřebičů.. (inu nepoužíváme německý systém, protože za něj tenkrát chtěli licenční poplatky před 100 lety , máme 100 let francouzský systém, Dali nám ho tehdy zadarmo, jako spřátelená země, ale jaksi jsme si asi svévolně otočili fázi a nulák - doprava )...

takže se asi obvykle přerušuje vypinačem do spotřebiče nula, fáze do mašiny vede pořád, a přes kostru může něco unikat... < 20 mA (aby to nevyhodilo chránič). Docela nepříjemná představa

rejpal

Myšlenka odpojovat od sítě je jistě chvályhodná. Ale těžko pomůže vyřešit problém s nastavením odloženého startu.

Poslednímůj vstup. Servisman říkal něco o tom, že je tam nějaká paměť a tu, odpojením od zdroje, vymažu. A to, aby pračka správně nastavila nový program, je potřeba vymazat. On to říkal jinými slovy, ale musel mi to přeložit, abych pchopila. Umím prát, ale pračky neopravuji.

rejpal
hodnocení

0x

Tak se mi to ( u mé LG ) asi povedlo vyřešit.

Když pustím program a pak dám pauzu, tak se dá pomocí tlačítka ODLOŽENÝ START ten čas nastavovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]