Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kotlem

Od: lucik* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den ,mám take tento kotel a mám problém s tím že se nahřeje ale nejde teplo do radiátorů můžete mi prosím poradit?
Problém s kotlem

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Cerpadlo nejede, muze byt po lete zaseknute. Povolte mosazny sroub na cerpadle velkym plochym sroubovakem. Pozor, muze vytekat trochu vody, dejte si pod cerpadlo kbelik. Pod sroubem je primo oska cerpadla, mensim plochym sroubovskem jej zkuste smerem doprava rozhybat. Pokud bylo zaseknute, hned se rozjede, mosazny sroub nasroubujte zpet.
lucik*
hodnocení

Můžu poprosit o fotku prompredstavu ,já vím sem laik a nerozumím tomu dekuji

hodnocení

3x

Jak už psali kolegové, pravděpodobně je problém s čerpadlem - to vypadá takto

bola.cz/...

ovšem kde ho máte umístěné, to fakt netušíme. Zkuste sáhnout na trubky, jestli hřejí aspoň kousek od kotle

lucik*
hodnocení

Ode mě ta trubka je vlažná a druhá je studena
Problém s kotlem #2
Problém s kotlem #3
zaseja

Ten filtr je to šikmý přímo pod tím čerpadlem

hodnocení

1x

Čerpadlo funguje?

lucik*
hodnocení

Jak to poznám prosím nemám s tímhle zkusenost

Přiložením ucha.

lucik*
hodnocení

zaseja
hodnocení

1x

Nebo zanešený filtr

lucik*
hodnocení

Kde najdu prosím filtr? Nebo musím za odborníkem? Dekuji

hodnocení

0x

To koliesko dole,čo je na vašej prvej fotke nastavte na menšiu hodnotu,mate ho naplno a nespustí sa vám čerpadlo,lebo skôr vypne kotol na prehriatie ako dosiahne nastavenú teplotu pre obeh. Kľudne dajte strednú hodnotu. Ak to nepôjde ani potom,tak buď mate niekde uzavreté potrubie alebo je vadné čerpadlo alebo termostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]