Nejste přihlášen/a.
Ruším SIPO, přes které jsem platil rozhlas a televizi a chci tyto platby provádět trvalým příkazem. Nevím ale, jaké číslo účtu uvést do trvalého příkazu.
Zkuste postupovat, dle návodu.
U ČT je to jednoduché, trvalo to asi 4 minuty.
rozhlasové poplatky taky OK. mám hotovo
Už je to dávno, ale já se přihlásil (registroval) do svých učtu v ČT, ČR, plyn, elektřina, tam sem přehodil všechny platby buď na inkaso,nebo přímou platbu. Počkal sem jeden měsíc než všechno najelo.
Domů mne přišlo prázdné Sipo, a s ním sem zašel na poštu, kde sem řekl že všechny platby jdou přes účet. Pokladní aha tak sipo zrušíme. Na poště otázka 5minut.
edit: pokud se přihlásíte do ůčtu ČT, ČR, tak dostanete číslo učtu + vlastní variabilní symbol, podle kterého váší platbu přiřadí k vám.
Protože, když tu platbu pošlete bez VS nemají ji jak a kam přiřadit (k vašemu učtu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.