Nejste přihlášen/a.
Dnes uplynulo 40 dnů po reklamaci venkovních žaluzií Climax Noval Z-90 s požadavkem výměnit žaluzie s ohnutými lamely za kvalitné. Bohužel bez vyřízení.
Mohli byste prosím poradit, jaké jsou mé možnosti se domoci svého požadavku a jak postupovat v řešení této situace.
Prosím o zkušenosti s mimosoudním řešením spotřebitelských sporů (ADR) spolů s Českou obchodní inspekcí (ČOI).
V průběhu montáže jsem jako běžný zákazník zjistila nesoubežnost lamel/různé mezery mezi lamely venkovních žaluzií Climax Z-90 až 15 mm na šířce 1440 mm dle přiložených foto.
Dodavatel navrhnul poslat žaluzie do Climaxu na reklamaci. Ale sdělil, že u žaluzií, kde nebude reklamace uznána bude dopočítán příplatek za demontáž, opětovnou montáž 2.000,- kč bez DPH + dopravu k výrobci a zpět.
Nemohla jsem s tím navrhem souhlasit, protože na moji x3 prosby poskytnout kritéria kvality venkovních žaluzií dle příslušné legislativy Climax a.s. bohužel žádné požadavoné informace neposkytnul.
Reklamace nebyla řádně zaevidována, reklamační protokol nebyl vyhotoven. Jednání probíhalo jen přes e-mail.
Dnes 28.11 SERVIS CLIMAX a.s. neuznala nám reklamaci, a to bez uvedení odkazu na příslušné normy a po uplynutí 118 dnů od nahlášení reklamace dne 2.8, což je totálně mimo 30 denní zákonní lhůtu.
Servisní technici CLIMAXu zjistili průhyb lamel jen 3 mm, nedovírání žaluzií nebylo zjištěno vůbec.
Ale dle přiloženého foto to vypádá úplně jinak.
Prosím majitele venkovních žaluzií přidat fotografie žaluzií, které vypadají hůř než "naše" od CLIMAXu.
Zkusila jsem najít takové na internetu, ale nepodařilo se mi to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.