Nejste přihlášen/a.
Mám nový vysavač zn. ETA Aero a při vysávání podlahovou trubicí při nejnižším výkonu ( jak na vysavači, tak i štěrbinou u držadla ) normálního koberce se podlahová trubice přisaje ke koberci a jen velmi těžce se pak pohyb po koberci ovládá.
Má někdo s tímto nějakou zkušenost? Poraďte, kde je chyba .
Děkuji za radu.
Ano, ta štěrbina na rukojeti je to přisávání...jinak jsem špatně uvedl podlahovou trubici - místo toho má být podlahová hubice. Pokud se týká toho naklonění, tak to moc nejde, neboť hubice má kolečka a správně by se měla pohybovat po těchto kolečkách. Jinak je fakt, že tento vysavač má vynikající sací poměry a to již při nejnižším výkonu a otevřeném přisávání, což je jeho velký klad, ale současně i problém. Zkoušel jsem hubici vyměnit z jiného vysavače, ale bohužel mejí jiné průměry trubic, takže to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.