Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co všechno vydrží?

Od: lacin66 odpovědí: 4 změna:
Ahoj zdravím všechny. Když dám v kuchyni za sporák desku co je stejná jako pracovní, akorát o dost tenčí, nebude ji vadit horko od sporáku? Nevíte někdo co všechno ty desky vydrží? Děkuji za odpověď Vladimir

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co vydrží nevím,ale já jsem si tam nalepil skleněnou desku k tomu určenou.

hodnocení

0x
Někde to dávají běžneze stejného materiálu, takže z toho usuzuji, že to vydrží to, co má.

hodnocení

0x

Jakej sporák? Plynový hořáky? Kdysi ty sporáky měly dekl, který se nesměl odmontovat, to bylo docela rozumné. Dneska se na stěnu mezi skříňky linky dávají tyto desky, do nich se cpou běžné krabičky na zásuvky a vypínače, před tím plynové hořáky... Zatím nevím o tom, že by to blaflo, ale když to po mně zákazník chce, odmítám to montovat. Mmchdm, asi to něco vydrží, má přítelkyně na plynový sporák dávala váleček na nudle a prkýnka. Když jsem to viděl poprvé, valil jsem oči, bylo to ohořelé, ale prý to plamenem nechytlo. Dnes máme indukci...

hodnocení

0x

Pokud máte elektrický sporák, teplo vadit nebude, pokud plynový, tak to tam nedávejte, plamen to poškodí. Pak je třeba dodržet montážní návod na odstup sporáku od desky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]