Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbítá dvířka do sprchového koutu

Od: macvac odpovědí: 7 změna:

Nedávno jsem při čištění rozbil dvířka do spr. koutu.Našel jsem firmu která by je udělala z plexiskla na míru,jenže dvířka jsou dokulata,a to oni nedělají.Plachtu tam dávat nechci,a měnit celý sprch. kout se mi také nechce.Nevadilo by mi kdyby byla i neprůhledná,hlavně ať voda nešplíchá ven.Nemáte někdo s tímto zkušenost nebo tip co s tím.Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nový sprchovací kút bude lacnejší ako tvarovanie za tepla rovného plexi skla alebo akrylového skla.

hodnocení

2x

Tyhle skvělé koupelny teď prochází druhou vlnou rekonstrukcí a bourači to vozí do sběrných dvorů a občas do stavebních bazarů, tak bych koukl tam. A fa Ptáček má v některých pobočkách outlety, prodávají předváděčky za pár kaček, v uvozovkách... A zkusil bych i baukrámy, občas s tím třísknou a válí se to v koutě ve skladě, ale to chce tam mít známého.

hodnocení

0x
Bez fotky, nebo uvedení konkrétního typu, vám těžko někdo poradí.

macvac
hodnocení

Typ neznám.Je to asi 10 let stary.Foto přikládám.

Rozbítá dvířka do sprchového koutu
ota

Tak to mas blbý, já si archivuji dokumentaci a už 2x když instalatér tvrdil ze to nejde opravit a ze bude nový kout za 12000 + prace, dokumentace pomohla k nalezení výrobce a dílu za 150 korun...

V případě skla je na zvážení, zda se ND vyplatí shánět, sklo bude asi tak za 3000,- plus doprava, k tomu těsnění a prace a nový sprchac se dá sehnat za 7000,- (vloni)

hodnocení

0x

Zkusila bych se poptat po použitých,napsala bych rozměry a třeba někdo sprchový kout mění , dveře by měl. Stejně tak u různých výrobců / Ravak, servis JIKA a další/. je potřeba hledat, třeba se to podaří. Určitě nejste sám,kdo dvířka hledá.

hodnocení

0x

Dobří odborníci byli v Siku Černý Most. Podle fotografie dokázali identifikovat typ sprchového koutu. Náhradní díly se dají normálně objednat. Chce to dodat více tvarových detailů a poslat jim to .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]