Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přibližná cena branky

Od: branka odpovědí: 11 změna:
Zdravím Vás, na kolik asi v dnešní době může zhruba cenově vyjít běžná celokovová vstupní branka včetně montáže? Chtěli bychom jednoduchou branku s plechovou výplní, aby přes ni nebylo vidět. Na výšku by branka měla 2 metry a na šířku 120cm.
Nechci prozatím zatěžovat nějaké zámečníky s cenovou nabídkou, třeba se tu najde někdo, kdo má zhruba přehled nebo v poslední době řešil něco podobného. Moc Vám děkuji za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste projít internet.

Např.:

e-pletivo.cz/...

obchodprodilnu.cz/...

krtek6
hodnocení

1x

standardní branky k pletivovým plotům se prodávají 5-8tis...takže od zámečníka s lepší výplní si troufám tvrdit 10

hodnocení

0x
V hobby marketech jsou mřížové branky už někde od 1300.- ale zakázková práce bude několika násobně dražší. Protože za tu cenu co to baumaxx a podobní prodává, nenakoupí řemeslník ani materiál.
Na druhou stranu to co nabízí e-pletiva z odkazu od Aknelky za 5000.- je proti tomu baumaxu úplná bída.

Určitě je lepší, když to člověk může okouknout naživo. Nebo si alespoň vyžádat sílu materiálu (plech,dráty) apod.

hodnocení

0x

souhlasím s krtkem kolem 10000

branka
hodnocení

Jak jsem psal v dotazu, branka by byla komplet s plnou plechovou výplní.
Přes známého mi jeho kamarád, který má zámečnickou firmu, nacenil branku na 25.000,-Kč, tak zjišťuji, zda to není předražené.
Branka by byla kompletně pozinkovaná + nabarvená podle naší volby. Na hlavní sloupek, na kterém branka bude držet, by údajně použil masivnější materiál, sloupek opět pozinkovaný + barva. Cenová nabídka je včetně montáže a včetně dveřního kování a zámku.
krtek6

za 25tis máš půlku garážových vrat

branka
hodnocení

No, ta naše branka bude mít na výšku 2 metry a šířku 120cm (čistě šířka křídla).

jm
hodnocení

0x
On je rozdíl vzít něco z fabriky, byť trochu upravit ... A vzít od živnostníka něco vyrobeného na míru z jasně kvalitnějších materiálů.
Od kamaráda uměleckého kováře za 20tis.. od fabriky za 10tis

makk
hodnocení

0x

Nedávno jsem kupoval pletivovou 120 vysokou a stála cca 2500.- i se sloupky bez montáže. Jestli to chcete přesně na míru a včetně montáže, obávám se, že to bude nad 5000.-.

hodnocení

0x

Ideální je, když vám to vyrobí nějaký známý rovnou na míru. Bude to pak za pár korun. Já jsem si vyrobil dvoukřídlová vrata v šířce 240cm a výška 150 cm. Svařeno z profilů jäckel + nějaká páskovina pro uchycení výplně a pár drobností. Výplň ohoblovaná prkna š.10cm. Použil jsem materiál, který jsem měl doma, takže jediné co jsem koupil, byly štítky a kliky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]