Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení podlahy v koupelně

Od: ivi® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,Při rekonstrukci podlahy v koupelně mi od podkladního betonu zbývá asi 9 cm.Chtěl nych dát izolaci pak 3cm poliesterenu na to kari síť + 4cm betonu ,podlahové topení a dlažbu..Mohu to takto provést? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

bez kari a 3 cm izolace je hrozně málo, budete topil podlahovkou do země!

nevhodné řešení.

ivi®
hodnocení

Co byste doporučil

zvednout podlahu, izolant minimálně 10cm

koupelna (podlaha) by měla jít o nějaký ten cm zvednout,nebo ne . . .?*palec*(Izolaci do 10cm)

ivi®
hodnocení

Mohl bych použít setris desky na poliesteren? jaká je minimalní víška betonu pod dlažbu.Dík

ivi, cetris desky ano, klidně na polystyren. jaký beton pod dlažbu?

ivi®
hodnocení

Chtěl jsem vědět jaká je minimální tloušťka betonu,aby nepraskal.Ale už to vzdávám a zaliju to celé .

Myslel jsem že aspoň 3cm poliesterenu je lepší než nic.A jestli mohu ještě otravovat -jak velký spád bych měl udělat do sprchového koutu o rozměrech 120cmx80cm . odtok je na kratší straně.Dík

Ivi, už chápu, na polyš EPS 100Z klidně 4cm betonu.

Takto?
1) dlažba, 30x30cm a více

2) lepido 5mm

3) beton nešizený 3,5-4cm

4) EPS 100Z dopočítat (lze nahradit i drahým XPS

5) vodorovná hydroizolace

6) podkladní beton

pochopil jsem Vás dobře?

ivi®
hodnocení

Ano,Děkuju...

ivi, není zač, mě déle trvá nežli pochopím tazatele...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]