Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem si chytré termostatické hlavice tuya. Tyto hlavice designo:
K této hlavici jsou dodávany 3 adaptéry. Mám více radiátorů, některé jsou novéjší a některé staří. Každý radiátor má ventil s vnějším závitem, který pasuje se závitem, který je na hlavici (M30x1,5). Jediné čeho jsem si všiml, že tyto ventily mají různé "profily", alespoň pohledově a mám pocit, že jsou různé výšky. Nemůže to být problém? Nemusím tedy řešit nějakou redukci případně nastavení délky tyčinky? Děkuji.
Sice sem měl jinou, ale co si pamatuji, tak termohlavice si při prvním spuštění nastavovala délku (zap. - vyp) sama
Ano, s tím souhlasím a toto také dělá i tato hlavice. Ale když je tam ten vnitřní kroužek, tak je hlavice více vysunutá ven a tudíž dle mého může nastat situace, že ventil nemusí plně zavřít. Zajímalo by mě, zda existuje něco podle čeho se člověk může zorientovat jak hlavici namontovat (s nebo bez vniřního kroužku)?
no počítám že ta hlavice je inteligentní a ukáže error když se nedokáže nakalibrovat na určitou hodnotu, pojezd (vyp - zap)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.