Nejste přihlášen/a.
Houby se suší běžně, maso jsem nezkoušela a zkoušet nebudu, ale věřím, že i maso se v sušičce usušit dá.
Sušička samozřejmě nějakou spotřebu el. energie má, ale když chceme mít použitelné houby i v zimě a na jaře, trochu si připlatit musíme. Navíc si myslím, že se blíží dny, kdy se začne ochlazovat. I když se v různých rodinách přitápí různě, teplo ze sušičky se neztratí a největším zmrzlíkům už trochu přitopí i dnes.
Víte kolik stojí kWh elektřiny? Plus hluk. Sušívalo se na papíře na slunku (i za oknem) nebo na půdě po stovky roků. Maso v komínovém průduchu a dodnes kvalitní šunky stejně.
Máme lautr obyčejnou sušku bez jakékoliv elektroniky - má to jen dva vypínače. Dostali jsme to po babičce, zpočátku jsem na to koukal taky přes prsty, ale je to skutečně užitečná věc - obzvláště nyní, v období hub to jede velice často, spotřebu to skutečně nemá nijak zdrcující, hluk je minimální, rozhodně to nijak neruší.
Mohu jen doporučit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.