Nějak nevím co dál.Ve zdech dřevostavby ve které žiji (z 80-tých let) jsem objevil červotoče.Rozvrtaná jsou krycí prkna a mám obavu (nevím jistě) že jsou i v nosných trámech.Bohužel nejsem schopen si to opravit sám a všechny firmy či stavaři kterým jsem psal buď neodpověděly nebo naprosto odmítly tuto zakázku vzít.Jsem na vozíku a tak se sám nikam výš nedostanu.Známí a sousedi nepomohou jelikož nevědí co s tím (asi se jim ani nechce).Poraďte na koho se obrátit.Nechci skončit s barákem na hlavě.
Musíte zkoušet znova oslovit jiné firmy nebo živnostníky, tesaře. Nepište emaily ,ale volejte, je to lepší. Z osobní zkušenosti vím, že je třeba některé trochu popohnat když už slíbí, že přijdou. Je to pro vás určitě nelehká situace, vím že jsem vám moc asi nepomohl. Budu aspoň držet palce ať se vám podaří někoho spolehlivého co nejdříve sehnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.