Nejste přihlášen/a.
Mám dilema co se sousedy v bytovce.
Jde o mladé manžele s dítětem předškolního věku. Jde o to, že dost často je u nich v noci strašná mela.
Chlap řve na ženskou, hází věcma, jednou i nábytek letěl z balkonu..práskání dvěřmi od bytu i vchodu.
V tom žije to dítě, jde o to, že já jim domlouvat nechci, nijak se nekamarádíme, ona od nej neodejde, na to je moc tupá.
Ale já se opravdu bojím, že ju jednou zabije. A co potom? Nesnáším, když se lidi starají jen o sebe a pak čtete o týraných dětech atd, To přece musí ty sousedi vědět! Já už nekolikrát držela telefon že ty měštáky zavolám.
lepší se do toho vůbec nemontovat. taky máme takovej případ v baráku, věčný hádky, řvaní (samozřejmě sprostý), většinou to ukončí dvě hlasitý rány jak gentlemen dámu propleskne... pak je pár dnů klid, a nanovo dcerka (13) se už odstěhovala, asi k prarodičům, když jí bylo tak 9, starej ju zbil do krve která byla po celé společné chodbě, tak paní sousedka mu povidala že na něj zavolá policajty, "starej se o sebe ty pi.."
klučina (15) tam snima furt bydlí, prodává travku, starej ho kryje, ten dealuje tvrdší zboží, no a mama to od něj bere a je věčně zfetlá. co s takovejma chcete dělat? když se do toho budete míchat, ještě vám v nestřežným okamžiku vrazí kudlu do břicha. prostě počkejte až paninka dostane rozum a zdrhne od něj, nebo až se pozabíjí navzájem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.