Nejste přihlášen/a.
Mladi renovuji baracek,nyni prisla rada na ves.skrine. Nechteji zasuvne dvere z lamina ,ale z preklizky.Loni jsem jim rezal preklizku na vestavbu auta a tam se jim to zalibilo.
Nikde jsem to nevidel,ma nekdo predstavu jak se ty panely budou chovat.Maji rozmer 2500 x 1250 .
Tak ze vyska 2500 by zustala ,sirke jeste neni urcena asi 70 - 90? Kdy by se do toho slo ,tak pocitam ze by se musely panely napustit z obou stran aby nebrali vhkokost.ale porad mam s toho nejak obavu aby se nekroutily. Sila/tlousta uvazuji o 15.
Nejake nazory.Je to dobry napad?
Patnáctka překližka a dvaapůl metru vysoký. Já bych se toho hodně bál. To se bude ohýbat. Jaký je důvod na takhle slabou překližku?
Překližka, pokud to tedy není vodovzdorka, (ale tu by si snad nikdo normální do bytu nedal) je bez povrchové úpravy, takže se musí přebrousit, nalakovat,opět přebrousit a opět nalakovat. Případně ještě před lakováním namořit.
Taky se trochu toho bojim.Proc tak slaba? .Je pouze o tridu slabsi jak lamino 18. To neni pevne rozhodniti.2500 je bezna vyska vestavby.
Ten postup povrchove upravy je popsan spravne,to uz jsem jim vysvetloval.
Zdravím. Taky jsme řešili vestavěnou skříň. Je nutné vzít v úvahu, že kolejničky pro posouvání dveří jsou hliníkové a mají daný profil. Tedy je nutné, aby tloušťka dveří nejen "pasovala" do drážek, ale hlavně musí být co nejlehčí, protože dveře budou mít značnou plochu, většinou se na ně ještě lepí zrcadlo (to je velmi praktické a bezvadně to v interiéru vypadá). No a celé to nesmí dosáhnout váhy, kterou by už kolejničky neustály. Máme tyto dveře z lamina + po celé ploše zrcadlo již delší dobu a slouží k plné spokojenosti. Žádné natírání, žádné kroucení, údržba jak nic, navíc škála barev je ohromná, vybere si každý. Dveře jsou lehké, dobře se jimi manipuluje. Vestavěné skříně jsou na míru, materiály jsou léty "vychytané" a ověřené. Co všeobecně bez problémů funguje, bych laicky "nevylepšovala". Ida
Ja netvrdim ze z vyberu lamin nelze vybrat.Ja uz take preferuji prakticnost,ale porad je to imitace.Do dreva to ma daleko.Jasne ze preklizka neni masiv ale ma to k prirodnimu drevu bliz.Vahu jak uvadite,tak to je dulezite,neprepocitaval jsem to ,ale lamino,uz jsem se neco natahal tabuli tak vim co to vazi.neni to nic lehkeho.
Technika kovani vestavenych skrini je vychytana to take mate pravdu.Jenom jak se rika mladi vpred.Ja uz jsem letami praktik,vidim do predu.Napr.Velka cast fasady pride oblozit palubkami.Ze se jim to libi.Nastinil jsem jim jak to bude vypadat za 10 - 15 let pokud se to nebude pravidelne brousit.(kolik to je prace) Ale tot vse . Vesele se zucastnim obkladovych praci.Nechci delat rozkoly .Tchan je chytry vsecko vi lip. Jak to bude nove bude to pekne.A co pak?Terba uz tu nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.