Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám na počítači vyplnit formulář a první co mi oznamují je : - Nemáte ve Vašem prohlížeči povoleno cookies, stránka není funkční. Poraďte mi prosím, jak a co mám udělat, abych provedl to požadované POVOLENÍ a mohl pokračovat . díky
Milý kolego,
chápu Váš dotaz a soucitím s Vámi. Když dovolíte, tak nikoli ve zlém: chci řídit auto, ale nevím jak zabrzdit. Poraďte.
Vše, co člověk dělal, dělá a bude dělat vždy vyžaduje určitou odbornou přípravu a čím víc jsme závislí na rozvoji techniky vč. digitalizace, tím víc si musíme napřed získat informace, resp. vyučit se řemeslu. Ano, stačí i "dálkově", ale vyučení být musí. Tak je mi líto, ale prostudujte si prosím základy IT, třebas příručky od počátkum, tedy MS DOS a určitě se už nebude muset klást takovéto otázky, ale jen otázky na úrovni.
Přeji vše dobré.
Je mi dvaasedmdesát a už toho moc nenastuduju. Měl jsem zato, že je třeba někde něco odblokovat nebo aktivovat. Jinak každý umíme něco jiného - i tak díky za školení a mějte se fajn!
Windows XP je 20 let starý systém, takže si nejsem jistý, zda umožňuje využívat veškeré funkce současných prohlížečů. Při připojení na stránku s formulářem by se měl objevit dotaz, zda souhlasíte s používáním cookies, na tento dotaz byste měl odpovědět, že souhlasíte.
Prohlížeč je jaký? Internet Explorer? Firefox? Opera?
Operační systém jaký? Windows XP, Window 7, Vista, 10, 11,...?
Linux?
využil jsem Vaše nakopnutí - soused mi půjčil tablet s androidem a vše proběhlo hladce - díky
Je potřeba odlišit prohlížeč od vyhledávače. Shodou okolností Seznam má prohlížeč i vyhledávač. Cookies je potřeba povolit v prohlížeči. U každého se postup mírně liší. Doporučuju přečíst si nápovědu.
napoveda.seznam.cz/...
Takže vyřešeno, než jsem to dopsal.
Ty cookies vylízají u každé nově otevřené stránky. Když je zamítnete, jsou tací, kteří stránku neotevřou a když povolíte, otevřou, ale jejich reklamy budete mít naprosto všude. I v mailech. To, co jste si prohlížel nebo koupil, se bude stále nabízet. Neumím se toho zbavit, tak to prostě ignoruji. Jsem také babkou a bojuji jak umím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.