Dobrý den, manželka si chce koupit šicí stroj značky Husqvarna - typ Brilliance 75q. Máte někdo zkušenost s touto značkou a typem? Přece jen nepatří mezi nejlevnější tak ať pár let vydrží. Případně doporučíte jiný?
Asi bych se toho úplně nebál. Pokud to manželka využije, vyplatí se připlatit. Když mě přestalo bavit neustále ladit starou Veritasku, vyrazil jsem ve Vrchlabí do speciálky na šicí stroje. Doporučil mi, v tomto pořadí, Singer, Pfaff a Husqvarnu. Po poradě s lepší polovičkou jsem zakoupil Pfaff. Asi za polovinu nežli je tento. Já na tom nešiju, ale polovička si to moc chválí.
@jenyk - tak já si zase nemohu stěžovat na "starou" Veritasku. Před cca 40 lety jsem hodně šil a samozřejmě šicí stroje byly pouze "výchdní" provenience. Nyní mám Husqvarnu, ale nějak zlobí - musím se na to až bude čas kouknout. Jinak já bych asi pořadí dal Pfaff, Husqvarna , Singer / na poslední značku jsem slyšel dost negativních názorů...že už to není ta stará dobrá Singrovka/. Jinak ještě dost jsou chválené Brother. Ale záleží na daném modelu, ceně a i štěstí na kus /což ale řeší záruka/.
mopet*
Nad značkou Pfaff taky uvažovala, ale prý jsou poruchové a málo servisních míst. Ta Husqvarna prý teď spadá taky pod výrobce Singru, tak má strach z kvality stroje.Teď ještě koukáme na Janome.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.