Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. V podkroví se chystám udělat SDK podhled. Mezi kleštiny jsem dal vatu 160/Knauf unifit 037. Na kleštiny se chci dát krokvové závěsy, příp. čtyř bodový závěs a kolmo na kleštiny CD profily. Zde budu dávat mezi kleštiny a profil 120/Knauf unifit 032 a na to parozábranu. Na parozábranu resp. na CD profily bitumenovou pásku a na ni stavěcí třmen/přímý závěs, další izolaci 60/(unifit 32 nebo 37), CD a SDK.
První vrstvu mám už hotovou, ovšem zjistil jsem, že kleštiny nejsou v rovině, ale na jedné straně jsou výš cca od 10cm (ze spodu to nebylo tak patrné). Řeším teď dilema, do jaké výšky dát CD profily?
1) do roviny, s tím, že bude na jedné straně mezi vrstvami vaty mezera a na druhé to bude doléhat. Kolmé profily na parozábraně připevnit stavěcím třmenem, protože je první vrstva už vyrovnaná
2) udržet stejnou vzdálenost, tj. 12cm, s tím, že CD budou kopírovat sklon kleštin a další kolmé CD pod parozábranou vyrovnat přímým závěsem do roviny.
Co myslíte, co bude lepší? Zároveň prosím o posouzení konstrukce. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.