Nejste přihlášen/a.
Chceme udělat vrchní vrstvu betonové podlahy. Sami jsme si udělali podkladní beton, izolace, folie a kari siť. Poptával jsem zedníky a chtějí jen za práci u 20m2 2000-3500Kc. Předpokládaná doba práce je cca 4hod, přičemž by jsme zedníkovi vozili ve dvou beton a on by jen stahoval a hladil. Podkladní beton jsme měli hotový za 3hodiny.
Je to normální, aby si zedník účtoval 500-800Kč za hodinu?
dobry den z ceho soudite dobu 4 hodin? nepsal jste jaka tam pujde vrstva a vozit beton ve dvou koeckach? hmm staci jeden zednik to musi udusat lopatou pak stahnout lati a nez to zahldi tak uz jste tam s dalsim koleckem sam ale od 500 na hodku je dost ja betonuji za 160 na hodku bez papiru plus neco malo na dopravu
Vrstva bude 6cm. Jak jsem psal, podkladni betonova vrstva nam trvala 3hodiny ve 3lidech. I kdyby to dělal 5hodin, aby se to stihlo zpracovat než dovežený beton začne ztrácet kvalitu, tak je ta suma celkem velká. Hlavně proto, že jeho původní nabídka byla 200,- za hodinu.
Když už jsme u toho, není tu nějaký šikovný zedník z Brna se solidní cenou, nejlépe na nějakou sobotu?
Petře, nic ve zlém, ale
znám "zedníka" který to udělá za 100Kč za metr, a pak dokoupíte množství matroše, abyste to opravili.
Pokud se Vám zda hodně peněz, proč si to neuděláte sám? Pak máte špatně výpočet...(přesněji neúplný)
Sám jsem si na to netroufnul, protože mám strach abych to neměl křivé. Navíc jsem počítal, že zedník bude mnohem levnější.
Milane, já na tu podlahu nepotřebuji vysokoškoláka, aby si bral 3500 za den práce(20m2). Jen se mi zdá, že ti zednící dělají ze mě blbce. Druhý bydlí 500m od našeho domu a chtěl 500Kč za dopravu.
V čem je můj výpočet nepřesný?
Měl sem zedníka, který to minulej rok dělal bez papíru za cca 150,- CZK na hodinu - to je cena jen za čas strávený zednickou prací. Materiál jsem si zajišťoval sám. Pro vybetonování (potěrák 4cm + kari sítě) sklepa 60m2 bylo třeba jednoho pracovního dne (8:00-20:00), 4 lidí (z toho 2 zedníci), jednoho betonmixu a zhruba jedný basy piva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.