Nejste přihlášen/a.
Mělo by to tak být v pořádku, otázka je ještě jeho připevnění, jestli se to nebude špatně šroubovat,Některé desky,zuvláště cementové jsou pro šroubování dost tvrdé. Potom by přicházelo v úvahu epení např.na terče sádrovým pojivem např.Perlfix nebo zkusit tenkovrstvé lepení cementovým lepidlem jako u obkladu na silnější hřeben
Viděl jsem nalepené obkladačky (lepidlo C1T klasika obyč) i na sololitových a nepodložených deskách! Dělalo to prasátko (stylem po mě potopa), a už jedna obkladačka po 10 letech odpadla. Takže možná je opravdu cokoliv.
Když na to přijde, tak to můžete zkusit nalepit i na ty panely bez srovnání, spáry nespáry Tedy pokud neděláte dílo na nejméně 100 let, jak je v Čechách zvykem (všechno přehnaně moc důkladné).
co jsem viděl, tak už věřím tomu, že pár let či desítek vám to vydrží i bez složitého srovnávání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.