Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Máme vodu taženou z WC do koupelny, kde je kromě nástěnné baterie také ventil k pračce. Cca před 3 lety bylo na WC mokro. První, co mě napadlo, že je problém u odpadu u vany či omyvadla, ale tam bylo sucho. Po chvíli jsem si všiml, že voda teče "ze zdi" u baterie. Dotáhl jsem matici, která je u pračkového ventilu a vypadalo to, že je to ok. Jistotu jsem však neměl, tak jsem dal mezi kryt baterie a kachličky papír... byl suchý.
Mezitím cca před rokem proběhla výměna toho ventilu (instalatérem),
Teď jsem měl mokro v koupelně. Nejspíše jen zateklo při sprchování. Ale i tak jsem zase zkusil test s papírkem a je po pár desítkách minut trochu mokrý. Voda ze stěny neteče, všude je sucho.
Zkoušel jsem to utáhnout, ale už to moc nejde. Může tam zatékat? Nebo myslíte, že jde jen o orosení kovových částí pod krytem baterie. Protože třeba ta matice pračkového ventilu je mokrá pořád, stejně jako kovová část potrubí na WC, když se třeba pere apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.