Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
rád bych se zeptal, zda tu není někdo, kdo si v současné době nechal zafixovat cenu elektřiny u Centropolu.
Vzhledem k současnému stavu cen elektřiny jsme se rozhodli, že bychom aspoň na rok chtěli cenu u Centropolu zafixovat. Po telefonátu nám byla nabídnuta fixace na dva roky s o něco vyšší zálohou než je současná (2000 nyní, 2700 Kč s fixací). Problém je, že jsem četl několik špatných zkušeností, že společnost u produktu "Fixace na dva roky" slibuje neměnné ceny, ale ve smlouvě je schovaná "klička", která neměnnou cenu nezaručuje.
Nemáte někdo konkrétní zkušenost? Děkuji za případné odpovědi![:) :)]()
rád bych se zeptal, zda tu není někdo, kdo si v současné době nechal zafixovat cenu elektřiny u Centropolu.
Vzhledem k současnému stavu cen elektřiny jsme se rozhodli, že bychom aspoň na rok chtěli cenu u Centropolu zafixovat. Po telefonátu nám byla nabídnuta fixace na dva roky s o něco vyšší zálohou než je současná (2000 nyní, 2700 Kč s fixací). Problém je, že jsem četl několik špatných zkušeností, že společnost u produktu "Fixace na dva roky" slibuje neměnné ceny, ale ve smlouvě je schovaná "klička", která neměnnou cenu nezaručuje.
Nemáte někdo konkrétní zkušenost? Děkuji za případné odpovědi
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
tomas0009*
Spotřeba je 2 MWh ročně, nabídli mi
9308 Kč za MWh. Se spotřebou 2 MWh ročně to dělá celkovou cenu (včetně DPH a distribuce) 31 628 Kč, což při měsíčních zálohách je těch 2700 Kč.
Mně ale spíš jde o to, jestli bude cena opravdu stejná po celé dva roky.
Třeba tady v komentech někdo píše, že prostě můžou jednostranně zvýšit zálohy i přes fix.
5nej.cz/...
9308 Kč za MWh. Se spotřebou 2 MWh ročně to dělá celkovou cenu (včetně DPH a distribuce) 31 628 Kč, což při měsíčních zálohách je těch 2700 Kč.
Mně ale spíš jde o to, jestli bude cena opravdu stejná po celé dva roky.
Třeba tady v komentech někdo píše, že prostě můžou jednostranně zvýšit zálohy i přes fix.
5nej.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]