Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit tlumiče u pračky Whirpool AWG 650

Od: karejz odpovědí: 1 změna:

Prosím bouchá mi pračka po rozdělání jsem zjistila,že v klidu jsou tlumiče vzadu vykouknuté cca1cm ,ale vpředu cca6 cm to bude asi příčina .Bude je potřeba vyměnit? Jestli ano prosím nevíte někdo jak tuto pračku rozdělat a vyměnit? Jde odšroubovat pouze boční strana to bych se dostala k jednomu,ale jak se dostat k tomu druhému? Děkuji všem za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
hodnocení

0x

Pani, to jsem jiz delal. Ja koupil nove tlumice, vymenil je a po asi pul roce zemrel programator... Nastvalo mne to, vybral jsem tlumice z pracky, vybral jsem vsechny dily ktere by byli pouzitelne, pracku hodil do ekacu a koupil novou... Koupil jsem AEG a kupodivu - 100% dilu, ktere jsem vyhodil z whirpoolu, pujdou pouzit do AEG...

Doufam ze ty tlumice nehodlate menit sama. Chce to hodne zrucnosti...

Jinak - vyhodit bocni dekl a pri trocha usili se daji vymenit vsechny. Tlumice se jenom nacvakavaji ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]