Nejste přihlášen/a.
Jakou izolaci doporučíte mezi krokve (180mm) a pod krokev (180mm) s kterou se dobře pracuje? (nepropadá se, drží mezi krokvemi, drží tloušťku,...) Samo i poměr cena výkon. Děkuji.
Není to moc měkké? Koukal jsem zde (
Jasně že mám osobní zkušenost a nejvíce prodávaná izolace u nás za posledních 8-10 let. Vytlačila Isover, který jsme prodávali předtím.
Na videu v 8:40 je vidět, že ta vata tam drží i bez provázků. Nevím, proč je tam dávají, páč naši odběratelé to nedělají.
Jde mně spíš o dobrou práci s vatou. Dříve jsem zateploval s "Isover Domo" a vůbec to nedrželo mezi krokvema, byl to opruz s tím dělat. Takže raději se ptám, co je dnes za dobrý typ vaty pro práci.
Aby vám to drželo mezi krokvema samo, nesmíte dávat měkkou izolaci v roli ale desky např. ORSIK 120mm + 60mm
Tak v okolí nikdo tuto izolaci neprodává. Obeslal jsem 5 stavebnin v okolí s poptávkou a zatím první nabídka na Ursa DF 38. Má někdo zkušenost, jak se s ní pracuje (video jsem žádné nenašel)? Je dost tuhá? Rozteč krokví mám max 871mm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.