Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač je bezúdržbový?

Od: frantusmaximus odpovědí: 10 změna:

Zdravím, potřebuji koupit vysavač a chci aby jste mi doporučily nějaký se kterým máte pozitivní zkušenosti.

Cena max 5000Kč

Pokud možno tak co největší bezúdržba- ať nemusím pokaždé čistit nějaký filt třeba jen kvůli prachu

Klasický typ do zásuvky a "táhat za sebou"

Přijatelný sací výkon

Případně doporučtě čemu se vyhnout obloukem.

Předem díky všem :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x
Pokud možno tak co největší bezúdržba- ať nemusím pokaždé čistit nějaký filt třeba jen kvůli prachu ...tak v tom případě pomůže jen tento typ 4home.cz/... žádné měnění filtrů, pořád maximální výkon... Nebo uklízečka, ta se postará o čistotu a nic nebudete muset dělat okolo úklidu a měnit, čistit filtry a další... Jinak mě nic nenapadá, každý vysavač potřebuje údržbu, aby fungoval alespoň v rozumných mezích ...

riva
hodnocení

1x

Na větší plochy používám vodní, ale i do něj se musí napustit voda a po skončení práce voda vylít a nádoba vyčistit. Takže natonec s tím pytlíkovým, kde se mění pytlík jednou měsíčně, je práce nejmíň.

re4zon
hodnocení

1x
Jakykoliv Miele. Vybrat podle typu podlah a s co nejvetsim prikonem, ne 550w eco. Vysavacu uz jsem vyzkousel hodne a zadny se tomu aktualnimu kvalitou ani neblizil. Jine spotrebice bych od teto znacky nekoupil, ale zrovna u vysavace je kvalita zpracovani a materialu opravdu znat.

mohu jen souhlasit. Bohužel bude mít tazatel problém vlézt se do ceny.

meta
MYSLÍTE že ostatní výrobky od Miele jsou špatné?
re4zon
Ne, ale drahe a pridana hodnota rozdilu v cene vetsinou neodpovida. Treba lednice za trojnasobnou cenu urcite nebude chladit trikrat lepe, ani pravdepodobne nevydrzi trikrat dele. U vysavace vim za co si priplacim.
meta
A vy myslíte že vysavač Miele vysává 3x lépe než Eta, Rowenda atd a že tyto vydrží 3x méně? Dacie mě taky doveze kamkoliv a přesto si koupím 3x dražší Audi.

max1
hodnocení

0x
Jakože se ti nechce vysypávat pytlík s bordelem?
Teď jsem si koupil v Lidlu měli takový bílý a ve výprodeji za 500 Kč. Běžná cena bude tak 1500
Má látkový pytlík, takže se nemusíš dokupovat papírové drahy pytlíky a jenom se vyklepe, jenže to je přesně to, co ty nechceš dělat :))
Mezi tímto a jakýmkoliv držím já nevidím žádný podstatný rozdíl. Mám i robotické vysavače z Lidlu, ale ty používám na velké plochy s linoleem.

hodnocení

0x
Jestli chcete bezúdržbový, tak kupte sáčkový s měňte sáčky. Tam se filtry nějak extra nezasírají.
Mám bezsáčkový cyklon a co dvě vysypání, to filtr (jak pěnový tak papírový) ven a vyfoukat či vysát průmyslovým vysavačem, jinak už to znatelně ztrácí tah. Takový rozhodně nepovažuju za bezúdržbový.

meta
hodnocení

0x
Tak tak rozhodně sáčkový vysavač do sítě, kde se jen podle potřeby jednou za čas vymění sáček a jednou za rok hepa filtr. Všechno bezsáčkove budete mít za trest. Pak vyberte stroj s hlavicí co potřebujete, já mám třeba na podlaze dřevo a dlažbu tak nepotřebuji rotační kartáč na koberce. Tvrdé podlahy vysaje kdejaký vysavač za 2-3tis, někdo kdo má psa, kočku a koberce potřebuje úplně jiný stroj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]