Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji koupit vysavač a chci aby jste mi doporučily nějaký se kterým máte pozitivní zkušenosti.
Cena max 5000Kč
Pokud možno tak co největší bezúdržba- ať nemusím pokaždé čistit nějaký filt třeba jen kvůli prachu
Klasický typ do zásuvky a "táhat za sebou"
Přijatelný sací výkon
Případně doporučtě čemu se vyhnout obloukem.
Předem díky všem ![]()
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
11x
re4zon
1x
Jakykoliv Miele. Vybrat podle typu podlah a s co nejvetsim prikonem, ne 550w eco. Vysavacu uz jsem vyzkousel hodne a zadny se tomu aktualnimu kvalitou ani neblizil. Jine spotrebice bych od teto znacky nekoupil, ale zrovna u vysavace je kvalita zpracovani a materialu opravdu znat.
re4zon
Ne, ale drahe a pridana hodnota rozdilu v cene vetsinou neodpovida. Treba lednice za trojnasobnou cenu urcite nebude chladit trikrat lepe, ani pravdepodobne nevydrzi trikrat dele. U vysavace vim za co si priplacim.
max1
0x
Jakože se ti nechce vysypávat pytlík s bordelem?
Teď jsem si koupil v Lidlu měli takový bílý a ve výprodeji za 500 Kč. Běžná cena bude tak 1500
Má látkový pytlík, takže se nemusíš dokupovat papírové drahy pytlíky a jenom se vyklepe, jenže to je přesně to, co ty nechceš dělat
)
Mezi tímto a jakýmkoliv držím já nevidím žádný podstatný rozdíl. Mám i robotické vysavače z Lidlu, ale ty používám na velké plochy s linoleem.
Teď jsem si koupil v Lidlu měli takový bílý a ve výprodeji za 500 Kč. Běžná cena bude tak 1500
Má látkový pytlík, takže se nemusíš dokupovat papírové drahy pytlíky a jenom se vyklepe, jenže to je přesně to, co ty nechceš dělat
Mezi tímto a jakýmkoliv držím já nevidím žádný podstatný rozdíl. Mám i robotické vysavače z Lidlu, ale ty používám na velké plochy s linoleem.
meta
0x
Tak tak rozhodně sáčkový vysavač do sítě, kde se jen podle potřeby jednou za čas vymění sáček a jednou za rok hepa filtr. Všechno bezsáčkove budete mít za trest. Pak vyberte stroj s hlavicí co potřebujete, já mám třeba na podlaze dřevo a dlažbu tak nepotřebuji rotační kartáč na koberce. Tvrdé podlahy vysaje kdejaký vysavač za 2-3tis, někdo kdo má psa, kočku a koberce potřebuje úplně jiný stroj.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]