Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena elektřiny

Od: aaron* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Máte někdo povědomí kolik stojí nyní cena elektřiny u Čezu? Myslím za 1 kw za denní a noční proud. Já to prostě nejsem schopen vyhledat. Děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

U každého tarifu je jiná cena. A vy máte jaký?

aaron*
27.08.22 21:26
hodnocení

D25d

raton*

cena je cca 6kč/kwh

přesněji najdeš na smlouvě/stránkách dodavatele

hodnocení

0x
Ceník mají na stránkách...

raton*
hodnocení

0x

cena je cca 6kč/kwh

přesněji najdeš na smlouvě/stránkách dodavatele

Což bude samozřejmě čistě obchodní cena, ještě je potřeba přičíst distribuční cenu a dalších X poplatků, pak to vychází (při VT) k 10 korunám.

max1
hodnocení

0x
A copak my víme jaký máš ceník-název produktu, a jakou máš fixaci?

hodnocení

0x

Zdravím,

stačí zadat do vyhledávače "čez elektřina ceník” a najdete hned vše a přehledně.

Ale, přidám vám tedy odkaz:

cez.cz/...

Ano, ceny jsou nahoru, např. elektřina bez závazku atakovala 8-10kč (vysoký a nízký tarif za kWh) a k tomu měsíční platba za jistič..

Já mám elektřinu bez závazku již léta, a při vyúčtování letos na přelomu června a července, tedy za minulý rok, jsem měl kWh komplet za 5,73kč

Spotřeba celkem 3753 kWh (z toho cca 2/3 VT a cca 1/3 NT). Platba celkem 21.500,- za rok.

21500:3753= 5,73kč v průměru...

kolemjdouci
Cena za minulý rok je tazateli k ničemu. 5,73 za 1 kWh je ovšem pro příští vyúčtování už pouze jen vlhký sen...

proto jsem tazateli uvedl aktuální cenu a k tomu jen co bývalo..

aaron*
hodnocení

Děkuji a přeji hezký den.

Já mám ve VT 5,80kc stále včetně distribuce. Je ale pravda že nemám ČEZ

hodnocení

0x

Já to taky nechápu, ale základní pro mě je, že to není ani dvakrát tolik. Asi 1,5? Za mě se mi to zdálo před tím současným blbincem levné, ani ne tak pro mě, ale když třeba známá s manželem dělají ve zdravotnictví za desetitisíce a platili všechny energie za dvougenerační barák kolem 9 tisíc, tak to bylo podle mě málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]