Nejste přihlášen/a.
Viděl jsem je jako obklad stěny, průměr děr 4mm a 3mm tloušťka. Hledal jsem na obi eshopu a nic nenašel. Někde to přece musí být. A dá se to sehnat v menších kusech? Já spíš potřebuju něco drobného o délce 1m a jde mi o ty díry které chci použít jako šablonu a je tam rozteč asi tři cm. Říkám si: To je ideální matroš na výrobu šablony na přesné vyvrtání kolmých děr do dřeva, stačí to dát na sebe a sešroubovat.
Tak je pravda, že ze Sololitu, nebo Sololaku se běžně dělají šablonky na vrtání podpěrek, podložek pantů a pod. Na to není potřeba shánět Akulit, ten je poměrně raritní a sežene se jen ve firmách, co vyrábí akuobklady. Zatímco pruhy Sololitu vám dá prakticky každý truhlář, protože úzké pruhy vhodné právě na šablony už nezužitkuje - používá se to jen na záda skříní a dna zásuvek.
Podobných šablon jsem se nadělal spousty, stačí předreslit patřičné díry a pak to vyvrtat třeba akuvrtačkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.