Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik ve sběrně dostanu za sporák?

Od: kveta* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Mohl by mi prosím někdo,kdo má zkušenost říct,kolik asi tak bych mohla dostat za vysloužilý plynový sporák,jež dám do sběrny železa?Sporák je bílý smaltovaný,rezavý není. děkuji Květa

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

1x

Ceník je zhruba 4kč za 1kg ,ve sběru nekoukají jestli je to rezavé nebo ne.

doplněno 10.04.10 15:58:

No na novej to nebude:D

kveta*
hodnocení

No jasně,to já vím,že na novej to nebude:D.Já jen jestli má smysl se tam s tím lopotit.Ten sporák může mít kolik?50kg?

kytka*

Jestli máte blíž sběrný dvůr tak se ho zbavit, no víc jak 50kg nemá. Jestli máte sběrnu daleko- tak to projedte zase benzín. Měla jste ho dát když vám přivezli novej ,aby si starej odvezli-dělá se to tak.

hodnocení

0x

Ceny jsou všude přibližně stejné: plzenskyskart.cz/...

marenka*

Sporák máte podle toho ceníku od strejce za 1,-Kč. Sporáky, pračky a podobné věci v celku se berou jako dr. 28 ;)

hanher*
hodnocení

0x

Dobrý den,

pokud budete kupovat nový, tak starý Vám bezplatně odvezou.

Ve sběrných surovinách si dle mého vyděláte +/- 60,- Kč

Loni, možná předloni jsme odváželi dokonce dva sporáky, a dostali jsme 70,-Kč (bylo tuším že 0.70Kč/kg)

Smaltované železo je VŽDY za menší částku- alespoň u nás.

-

mkat*
hodnocení

0x

Mozno by bolo vyhodnejsie ho niekomu ponuknut za nejaku sumu .Trebars na chalupu .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]