Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správná instalace SDK profilů

Od: kukyn odpovědí: 3 změna:
Dobré ráno všem! Prosím o radu jak správně postupovat při "vyložení" celé místnosti sádrokartonem. Jedná se mi o instalaci profilů. Mám nejdříve zhotovit stěny a pak strop (UW profily mám pak šroubovat přímo do desek)? Nebo nejdříve strop a potom stěny? Ale pak je tu stejná otázka, kam přichytit vodící UD profily... Zase přímo do stropních desek? Jak se toto prosím správně dělá? Děkuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

2x

Nejdřív stěna a pak strop...stropní profily se kotví ke stěnovým s nainstalovanou deskou

hodnocení

2x

Správný postup je ten, který zvolíte. Páč oboje je možné. Představte si velikou místnost, třeba 10x10 metrů, kde máte sádroš a po čase chcete přepůlit místnost. Někdy to ani nelze udělat příčky a pak strop. Páč místnost je tak vysoká, že se zavěsí strop a k němu pak delějípříčky.

UW profily mám pak šroubovat přímo do desek)***Ano, do desek, nebo do profilů, když se kříží.

Klidně můžete udělat příčky a pak dělat strop, vždy to půjde. Vždy to někdo udělá jinak, nežli Vy.

25.08.22 21:54
hodnocení

2x

Tak i tak

Správná instalace SDK profilů
Správná instalace SDK profilů #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]