Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo doma sklopnou šatní tyč? Projela jsem net a nabízejí plast, chrtom, většinou kombinaci spolu s ocelovou tyčí. Ale některé stojí pár stovek, některé skoro 3 tisíce. Snažím se najít rozdíly, nebo výrobce, ale pokud je někdo máte doma, poradíte jaký typ a od koho? Skříň mám širokou 76cm (vnitřní šíře). Děkuji
Tento způsob: webshop.schachermayer.com/...
No třeba tu z odkazu Vám mohu jen doporučit. Nemám to sice doma, ale instaloval jsem to v mnoha kusech do různých hotelů a pod, ktom Schachermayera prodává tyto mechanismy třeba Hettich
Těm levnějším se vyhýbám, jejich provedení je pofiderní, neýde to seřídit, láme se to
Zkusím projet ještě naše prodejce, zatím mají všude jen ty levnější, nebo zase jiná značka a dle domluvy s prodavačkou sama nevěděla, kterou doporučit. Jest ejsem nasla tuhle: vseprotruhlare.cz/...
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.