Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklopná šatní tyč

Od: monika123* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máte někdo doma sklopnou šatní tyč? Projela jsem net a nabízejí plast, chrtom, většinou kombinaci spolu s ocelovou tyčí. Ale některé stojí pár stovek, některé skoro 3 tisíce. Snažím se najít rozdíly, nebo výrobce, ale pokud je někdo máte doma, poradíte jaký typ a od koho? Skříň mám širokou 76cm (vnitřní šíře). Děkuji

Tento způsob: webshop.schachermayer.com/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Skoro každá z žen už byla v obchodě s oděvy. Tam prodavačka podávala některé oděvy zavěšené nahoře na vysoko umístěných tyčích. Použila na to většinou dřevěnou tyč potřebné délky, nahoře zakončenou vidličkami. Šlo jí to moc dobře.
.
Tyč je za pár drobných, neláme se jako ty sklápěcí drahé věšáky. A dá se přitom z tyče jednoduše upevněné pod stropem sundat jen jeden věšák, ramínko, s jedním, byť i těžším kusem oděvu. Ten sklápěcí věšák musíte sklápět, a hlavně potom zase zdvíhat, se všemi kusy oděvů na něm zavěšené najednou.
.
Dámy, zapřáhněte toho svého, ať sežene dvě tyče, jednu věšákovou, s délkou potřebnou do vaší skříně na šířku, běžně dostupnou v obchodních domech nebo nábytku, tam mají i originál držáky na tyče, i šroubky na upevnění.
Druhá tyč může být třeba ta náhradní na smeták, co prodávají v pomalu v každém Kauflandu atd.atd. A vidličku na zachycení věšáku už by měl chlap vymyslet. Zvláště když si představí, kolik peněz se nezakoupením sklápěcího věšáku ušetří na jiné požitky.
A vám zbyde na nákup dalšího parádního kousku...

hodnocení

2x

No třeba tu z odkazu Vám mohu jen doporučit. Nemám to sice doma, ale instaloval jsem to v mnoha kusech do různých hotelů a pod, ktom Schachermayera prodává tyto mechanismy třeba Hettich

Těm levnějším se vyhýbám, jejich provedení je pofiderní, neýde to seřídit, láme se to

monika123*
hodnocení

Zkusím projet ještě naše prodejce, zatím mají všude jen ty levnější, nebo zase jiná značka a dle domluvy s prodavačkou sama nevěděla, kterou doporučit. Jest ejsem nasla tuhle: vseprotruhlare.cz/...

Děkuji

Pelly je čínská provenince,nicmémě to provedení nevypadá úplně blbě. Ale neznám z praxe...

hodnocení

0x

Kdo to má, většinou to má rozbité a je to neopravitelné

Nejlepší a nejlevnější a co se týče trvanlivosti je toto:

Sklopná šatní tyč
monika123*
hodnocení

Ano :) to jiste mate pravdu. Ovsem s pribývajícím vekem bych radeji neco jineho :) Stokrdlata a schudky uz nechci a bohuzel mam skrin vestavenou, jsem mrnava a prostory v panelaku nejsou zas tam velke, abych mela skrine vedle sebe, holt musim vyuzit skrine az ke stropu :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]