Zdravim! Mam za hubicku sekcni vrata. U domu mame garazove stani se sikmou strechou. Proste. Vrata se mi o 10cm nevejdou (kvuli sklonu strechy) podle vypoctu by stacilo je zarezat bud o 5cm ze strany (vsechny panel) nebo 5cm dole (jeden panel) horni nebo spodni. Mate nekdo zkusenosti? Jak postupovat? Je lepsi rezat horni nebo dolni dil? Koukal jsem a kovani by melo jit demontovat a namontovat zpatky bez problemu. Diky za odpovedi.
panely se samozřejmě dají řezáním upravovat, ale kdo s tím nedělá tak v domácích podmínkách to nedá
kybler
Diky. Pracoval jsem na stavbe hal z PUR panelu, takze o rezani neco vim. Koukal jsem a horni dil je pripraveny tak, aby se dal pripadne uriznout. Nacez se rez zakryje plechem, aby byl chraneny proti vlivum prostredi. Pojezdy na kolecka se prevrtaji a pripevni snadno.
pro osobák by stačilo nižší vjezd - nechcete ten spodek úplně zkrátit o jeden díl?
krtek6
i to je řešení...ale to by musel dodatečně udělat nějakej rádoby překlad a zakrýt tu šikminu
kybler
Diky. Proste ten horni dil zkratim o 10cm, coz je snazsi varianta, nez je rezat ze stran. Kdybych sundal jeden dil, tak jsem na vysce 180, coz je malo a musel bych se pri vstupu ohybat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.