Nejste přihlášen/a.
Já jsem si v loni na podzim můj dosavadní výhodný tarif na elektřinu u ČEZu změnil na tarif pro ZTP, který ale byl následně
navýšen, takže byl vyšší než ten původní. Proto jsem jej ihned zrušil, ale to ten můj původní tarif již neplatil, takže jsem vzal za vděk jiný a ten zafixoval - ZTP tarif fixovat prý nejde. Takže s tím opatrně.
To je divné, protože jsem také u ČEZu a také mám fixaci, ale mně to vyšlo nopak podstatně levněji. Nemáte v tom nějaký zmatek? A navíc, aby zaměstnankyně od ČEZu odrazovala klienty od fixace, je ještě podivnější.
Aha, tak to je ale něco nového, protože já jsem si u ČEZu právě zafixovala cenu na 3 roky a dokonce i změnila produkt, ale bylo to těsně před krachem BE, a já jsem na tom teda vydělala. A to jsem slyšela, jak na to doplatím a že je to blbost fixovat si cenu a nebyla to pravda. Dokonce mi při vyůčtování vraceli skoro 5 tisíc. Mám všechno na elektriku a topím elektrikou a platím 2.930 měsíčně zálohy. Není to tady teda nic extra velkého a v zimě vytápím jenom 70 metrů čtverečních, protože nemusím topit všude. A dříve jsem vždycky měla fixaci, ale jenom na 2 roky a nelitovala jsem nikdy.
Štíre nemáte pravdu. Loni v září jsem u ČEZu zafixoval plyn na tři roky za 17Kč metr krychlový. S mlouvu by zrušili jen kdyby stát vyhlásil stav nouze.
Na muj dotaz zda dodrží fixaci elektřiny na tři roky kterou jsem podepsal loni v září mi ČEZ odepsal že smlouvy dodržují. Buhužel jsou firmy a firmičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.