Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, taková zjištění by měl obsahovat Návod k použití výrobku (manual) - ono není ostudou prozkoumat ho. Zdravím!
P.S. Hlavně nepište, že návod nemáte (když to v dotazu neuvádíte).
To základní k přístroji a užívání je v návodu, ale zřejmě tam nebude dostatečně uvedeno, že člověk u práce musí myslet. Spousta lidí dokáže přístrojem ohrožovat okolí. Obecní pracovníci si sečou u chodníků, kde chodí lidi ... nebo sečou u parkovišt plných aut - přitom ten kamínek dokáže přístroj doslova odstřelit šílenou rychlostí na 20 metrů...
Takže k tomu základnímu, co zjistíte z návodu - písemného či na youtube - zkuste být ohleduplný k ostatním a také opatrný, abyste neublížil jiným, nepoškodil majetek atd.
Zdravím, poradím něco co tady nepadlo, ale dělá to asi 50% lidí blbě.
Když seču, tak držím plyn furt a né takový to vrm řádek, popojdou a vrm a další řádek. Prostě držím plyn a seču pás jako normální kosou v délce třeba 5-10 metrů, pak třeba uberu, dojdu na začátek a jedu opět další pás, aby je mi dělali pěkné řádky.
Při neustálém ubírání a přidávání plynu ničíte odstředivou spojku spojku, motor se špatně chladí, maže, špatně spaluje a přehřívá se.
Ono se to hend pozná, kdo umí sekat a kdo ne, podle zvuku a taky stačí vyjmout svíčku (je-li černá, nemusí to být špatně seřízeným karburátorem, ale právě přerušovaným sečením).
Tak to se snad ani tak sekat nedá, že bys úplně pustil plyn až do odepnutí spojky a zastavení hlavy...
Zrovna předevčírem jsem to samé říkal mladému sousedovi. Sekal stylem- do záběru plný plyn, vracení se volnoběh...tím pádem spojka sepne..rozepne..sepne ..rozepne..sepne
Jinak k zastavení struny si myslím, že odporem trávy či tažením po zemi může dojít.
Buď plný plyn, ev v řídké trávě cca 1/2 plyn a trvale
Když očistíš na hlavě ten bordel, asi uvidíš malou dírku. Do ní dáš nějaký trn, třeba vrták, asi čtyřku či pětku, tím zaaretuješ hlavu a můžeš polevovat.
Imbusem odšroubujte ten boční šroubek a natlačte tam mazivo.
Hele, koupila jsem si před 3 lety Demon RQ 580, složila jsem si ho sama, seču s ním, atd., tak snad si jako chlap poradíte taky. Zdravím
Seču jen strunou, ale přikládám foto hlavy a zde vidíte dírku, kde se zaaretuje hlava a povoluje matice. Musíte si to očistit, pak ji snadno najdete. I já jsem laik. Vaše mazivo Mogul LV 2 - 3... netuším jestli lze použít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.