Dobry den, Mám 4 rolety a nejsem schopen na ovladači přiřadit jednotlivá okna k určité pozici na DO. Chtěl bych klasicky na první pozici ( na ovladači svítí první zelená kontrolka.), mít jedno okno. Na druhé pozici DO deuhé okno atd. ,až na pozici ,kdy svítí všechny kontrolky a jedou všechny rolety. Můj postup je,ze zmáčknu na zadní straně ovladače tlačítko a “nějaká “ roleta se zahýbe,tím ji vymažu a můžu pokračovat dále. Zmáčknu tlačítko zezadu a začnu párovat, zahýbou se rolety,ale teď nevím,jak mám vybrat roletu například vlevo nahoře,když se mi hýbe třeba v pravo dole. Nevím co dělám špatně. Dle návodu z toho moc chytrý nejsem. Prostě se mi přiřadí k dané pozici náhodné rolety. Někdy dvě,někdy tři. Prosím o radu,nějaký návod ,jak na to. Ovladač : situo 5 io pure Ii Somfy
Nenašel jsem narychlo návod, jen mně napadá, co při programování nechat pod napětím jen danou roletu, pak druhou a první nechat vypnutou atd. Možná to půjde jinak, nevíme pohon rolet a jejich programování, jen typ ovladače... doplněno 21.08.22 10:45: Podle návodu je třeba nejdřív vytvořit skupiny (třeba i po jedné roletě) a následně programovat. Jen dotaz, to je vše nové nebo už bylo funkční..? Dejte více info, co potřebujete, proč programování...atd.
To jsem zkoušel .Pohon nevím ,asi Somfy ,když je k tomu ovladač od této firmy. Manuál k tomu je,ale vůbec to nelze ,dle toho spárovat,nebo já to neumím. Jak jsem psal, zmáčkmu pozici 1 na DO , tak nechápu jak bych si mohl vybrat ,kterou roletu budu ovládat´
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.