Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbita skříň

Od: patrikl odpovědí: 6 změna:
Mám dotaz před 14 dní jsem rozbil domá skříňku která už asi nepůjde opravit bydlím v podnájmu měsíc tak se bojím co udělá nájemce až se přijde někdy ke mě podívat bojím se že mě vyhodí a premejslim že bych mu to napsal do SMS aby o tom věděl ale bojím se aby mě hnedka nevyhodil popřípadě co mám dělat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

8x
Co asi.. napsat sorry, rozbil jsem skrinku a zeptat se, jestli ji chce zaplatit (a kolik) nebo jestli mas koupit novou (a jakou).

hodnocení

2x

Holt, kauce udělala Pápá*smich*

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, pokud je pronajímatel normální, tak bude postupovat dle řádně uzavřené písemné naj. smlouvy, resp. NOZ. Nejspíš budete hradit opravu či koupíte novou skříňku. Důvod k výpovědi to není, řešte to hned. Zdravim!

111®
hodnocení

0x

sehnat novou..

hodnocení

0x
Skříňka tě tak rozčílila, že jsi ji rozmlátil?
Napřed kup novou a pak si dej pár pořádných facek.

hodnocení

0x

Představ si, že to by byl tvůj byt a tvá skříńka. Co bys udělal, kdyby ji podnájemník rozbil. Jak bys to řešil? Tak to vyřeš právě tak!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]