Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční desky - kterou vybrat?

Od: sarkad* odpovědí: 4 změna:

Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s indukčními deskami od Fagoru? Poruchovost, apod. Popřípadě, kterou značku doporučujete.

Byl nám nabídnut konkrétně typ: Fagor IF-40 SLX za zvýhodněnou cenu nemáte s ní někdo zkušenosti?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

teri*
hodnocení

0x

nevim no, nám byla doporučena značka Brandt, koukám že cena je srovnatelná, navíc brandt má na indukční desky patent, takže mu ostatní značky za něj musí platit. Ovládání kolečkem mi taky přijde jednodušší. nakonec ale máme plynový fagor, takže zkušenosti nemám

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Záruka bude na všechny vcelku stejná, takže bych volil dle funkcí a vzhledu a samozřejmě ceny...

chlamak*
hodnocení

0x

JA mam Brandt TI 613 - taky jsem ji tady nekomu doporucill - kombinaci indukce - plyn a je to bomba

kasa.cz/...

Akorat nekupujte u nas - je u nas silene prodrazena!

sarkad*

Děkuji moc za radu ;) Teď jsem se vrátila, byla jsem v jednom elektru, kde jsem mluvila přímo s majitelem, pověděl mi hodně o těch indukčních deskách a dostali jsme se ke značce Brandt - teď nevím přesně typ, ale je světlá (téměř bílá). Ale ještě je čas, takže je možné, že nakonec vybereme něco jiného ;) I když značce Brandt hodně důvěřuji, máme od nich tuším 3 spotřebiče a nemůžeme si stěžovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]