Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s indukčními deskami od Fagoru? Poruchovost, apod. Popřípadě, kterou značku doporučujete.
Byl nám nabídnut konkrétně typ: Fagor IF-40 SLX za zvýhodněnou cenu nemáte s ní někdo zkušenosti?
Děkuji
JA mam Brandt TI 613 - taky jsem ji tady nekomu doporucill - kombinaci indukce - plyn a je to bomba
Akorat nekupujte u nas - je u nas silene prodrazena!
Děkuji moc za radu Teď jsem se vrátila, byla jsem v jednom elektru, kde jsem mluvila přímo s majitelem, pověděl mi hodně o těch indukčních deskách a dostali jsme se ke značce Brandt - teď nevím přesně typ, ale je světlá (téměř bílá). Ale ještě je čas, takže je možné, že nakonec vybereme něco jiného
I když značce Brandt hodně důvěřuji, máme od nich tuším 3 spotřebiče a nemůžeme si stěžovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.