Zdravím a prosím o konzultaci. Mám okolo domu provedenou hydroizolaci a poté použitou nopovou folii. Sokl je vystavěn z pískovce. Nyní bych chtěl provést zateplení polystyrenem a mám dilema jak zakončit nopovou folii. Slyšel jsem názor, že se může přikrýt polystyrenem a udělat v něm větrací průduchy. Můžete prosím poradit, zda je to vhodné? Děkuji
Podívejte na bod 3, jak by měl být zateplen základ...popř. Estav...tak, jak to máte, není ideální, nevidíme přímo to, co je zasypáno a jak je provedeno...
Vhodný není ten detail. Vhodné je zakončit nopovou fólii s vrchním lícem dlažby a pak bude pokračovat fasádní polystyren. Pokud chcete ještě zateplovat směrem dolů, budete potřebovat před nopovou folii přiložit extrudovaný polystyren např. 10 cm tl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.