Nejste přihlášen/a.
Zdravím , mám v garáži vyjetě koleje v betonové podlaze . dá se to nějak opravit , abych nemusel dělat celou novou plochu? Myslím , jestli se dá koupit nějaká směs která bude držet? Beton , nebo lepidlo? děkuji za rady.
Docela funguje lepidlo jako kontaktní vrstva a na to betonový potěr + pogletovat (posypat čistým cementem a uhladit). Ale propadá se ti podloží, tak se to nejspíš bude hýbat dál, aby to bylo na trvalo tak buď celou novou podlahu nebo aspoň vyříznout + vybourat pruhy a vybetonovat s armaturou..
Žádný, lepidlo, žádný beton...Epoxid...ten jako jediný je do těchto provozů odpovídající...jinak teda vybourat a znovu vybetonovat...hlavně ne prosím tě žádnou nivelačku z hoby marketu!
Foto by nebolo? Nejako si neviem predstavit opotrebovanie betonu pneumatikami z makkej gumy tak, aby tam boli kolaje. Beton je popraskany? Neprepada sa vam to cele, lebo podlozie je malo unosne alebo sa kedysi zanedbalo armovanie?
V dodatku píšete 6cm hluboké? Podle fotek povrch dost hrubý a hrbolatý? Co udělat beton po celé ploše, izomat.cz/...
potom barvu na beton, třeba Izoban
Na jaře jsem vyzkoušel toto, a byl jsem velice překvapen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.