Dobrý den, měla bych dotaz. S přítelem bychom si chtěli postavit dům, a proto jsem si projela snad všechny recenze na různé firmy a jak to vždy bývá-sto lidí, sto chutí. Když jsem tedy našla nějakou pozitivní recenzi, v zápětí ji zastínila recenze negativní..Proto se chci zeptat-existuje vůbec nějaká stavební firma, která odvádí opravdu kvalitní práci a i po postavení domečku je schopna komunikace a případných reklamací? Případně, kdo už stavěl a s kým? Byli jste spokojeni? Jakou firmu byste doporučili? Děkuji
Možná to bude znít blbě...ale způsob odvedené práce firmy závisí také na Investorovi...jestli to má všechno na salámu, tak firma nemá důvod se snažit a i to špatné bude "OK" .To samo pokud investor bude debil...tak v jeho očích i ta sebelepší firma bude špatná.
Ono to je těžký. Na každou firmu se jistě najde nějaká negativní recenze. Jedna firma bude stavět klasický barák, jiná roubenku. Na okolí dost lidí staví svépomocí. To vyjde podstatně nejlevněji. Ale musí být čas a chuť pustit se do neznámého.
Nejlepší bude se podívat po okolí a kde se staví, tam se zeptat. Nebo pošlete poptávku po různých firmách a uvidíte. My jsme dělali předloni definitivní fasádu a fakt chodily různé typy se na to podívat. Nakonec teda dobrý, vybrali jsme si, šikovní pracovníci a největší zadostiučinění pro mě bylo, když u nás pak zazvonil cizí pán a ptal se, kdo nám dělal fasádu. Tak jsem mu dala kontakt a smutně vzpomínala na to, jak v dětství se mi hloupí smáli, že máme hnusný opadaný barák, protože jsem byla sama s matkou bez peněz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.