Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím obložit zeď v interiéru

Od: tm odpovědí: 2 změna:

Dřevostavba, vnitřní stěny obloženy dřevotřískovými deskami, na které jsem s ohledem na tloušťku zdí nalepil/přivrtal 3 cm polystyrenové desky (to celkem nehraje roli). Nyní bych rád dokončil povrchovou úpravu těchto stěn. Původní nápad byl jednoduchý - obložit palubkami. S ohledem na cenu palubek bych však rád zvolil levnější řešení. Natahovat lepidlem, perlinka, štukování... tomu bych se rád vyhnul. Našel jsem MDF obklady (odkaz níže). Tyto obklady jsem dával za kuchyňskou linku (to možná nebylo s ohledem na materiál nejlepší řešení, ale na chatu dobrý, nevypadá to tak zle - člověk ani nepozná, že je to nějaký slisovaný papír). Za linkou jsem je lepil na původní nevzhledné obkladačky mamutem a drží. Jak je ale připevnit na zeď, kde podkladem je dřevotříska nebo polyš (ideálně nutno přivrtat)? Netušíte, jak se to provádí, příp. napadá vás ještě něco, čím by se daly stěny obložit (plastové obklady nechci)? Děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No neviem, neviem, zateplovat z vnutornej strany je vacsinou zly napad a konci plesnami pod polystyrenom. Kto vam to poradil?

tm
Je to dům OKAL, kde je vše zvláštní... většina sousedů má zatepleno zevnitř, pač zvenku se nikomu moc nechce stourat do desky s azbestem... mam zatepleno takto 2 roky a plíseň zatím žádná

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]