Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá koupit na e-shopu deska z polykarbonátu na míru?

Od: bohumil® odpovědí: 3 změna:

Potřebuji koupit desku z "medového" komůrkového polykarbonátu síly 10 mm v určitém konkrétním rozměru, tedy "na míru". Jednu v rozměru 150/60 a druhou v rozměru 70/55 cm. Ať hledám jak hledám, všude mi jsou nabízeny vždy jenom tabule, většinou s minimálním rozměrem 200/105 cm a z té bych oba tyto požadované rozměry nezískal. A abych kupoval 300/105, to se mi nechce, byl by velký a zbytečný "odpad" a zbytečně vysoká cena. Nasháněl jste někdo obdobné a nemůžete poradit, kdo dodává takovéto desky v požadovaném rozměru? Dík.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste si zavolat do Titanu

titan-multiplast.cz/...

vím, že ten komůrkáč vedou a že ho řežou. Ale jestli prodají i ty Vaše rozměry, to nevím, zkuste se optat přímo u nich

olinl
hodnocení

0x

Před dvěma roky jsem se po tom také pídil a dost firem by to nařezaly "na míru", ale za cenu "celé" desky+řezání. Možná e-mail do nějakého Hobby marketu jestli nemají nějaký zbytek, ale nevěřím že si to zaměstnanci neodnesou domů nebo nedaj známým..

berger*
hodnocení

0x

Nevím, odkud jste, ale kousek ode mně odřezky prodává stavební bazar. Kousek od Holešova.

doplněno 14.08.22 21:05:

Ostatně, zkuste to u nich poptat, třeba to pošlou...*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]