Plánuji montáž nerezového zabradli 1.5m dlouhé, 2 sloupky s patkou na venkovní schody na terasu, kotvení bude asi 5 cm od kraje betonových tvarovek, jednou už jsem podobné zábradlí kotvil s chemickou kotvou, teď sem si říkal jestli by nestačily průvlakové kotvy? Jakou mají pevnost oproti chem. kotvě? Jde mi o to abych zbytečně nekupoval chemii kvůli 4 dírám a zbytek mi časem zatvrdne.
S průvlakovýma kotvama se musí umět a není kotva jako kotva. Chybu neuděláíte, když použijete chemii. Je to spolehlivější. Průvlakové kotvy někomu, kdo s tím dělá poprvé, nedoporučuju. Chemie vám určitě nezatvrdne, protože jsou složky v kartuši oddělené
meta
Bral sem že vyvrtám díru, nátluču a utáhnu, ale koupím tu chemii, bude to jistější. Právě že teď mám doma dvě jedna 3 roky načata druhá Berner 2 roky a od zátky zatuhne ta bílá složka a nevytlačite to ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.