S největší pravděpodobností ano. Ale nepodléhejte panice, ono to není zdaleka tak nebezpečné, jak se nám snaží ekoteroristi z Bruselu namluvit. Pokud to nebudete řezat, lámat, nebo vrtat, vůbec nic Vám to neudělá. Když to řezat, lámat, nebo vrtat budete, vemte si pro klid v duši třeba roušku a prach zbytečně nedýchejte.
Chtěl bych se toho zbavit. Objevil jsem ve sklepě dvě desky o celkové ploše vaší 1m2. Podle toho, co jsem četl o likvidaci, má to provádět speciální firma. Předpokládám, že pokud to dám do igelitového pytle a odvezu do sběrného dvora, tak po zjištění, co to je, mě vykáží pryč.
spu
Po uhrazení poplatku za odebrání nebezpečného odpadu si to ponechají.
Domnívám se, že jde o ohnivzdornou obkladovou desku z Lignátu, která může a nemusí obsahovat osinek. Ten se začal přimíchávat až v průběhu 80-90.let a to ve velmi malém množství
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.