Nejste přihlášen/a.
Jak dlouho trvá rekonstrukce střechy - plocha 180 m2, polovalbová střecha, schodit staré pálené tašky a latě, dát kontralatě, folii, latě, střechu?
Rád bych věděl jak dlouho to bude přibližně trvat, n co se mám připravit. Samozřejmě záleží na počtu lidí, předpokládejme normální pokrývače.
Týden. dva týdny?
U mě jediná práce na baráku, kterou dělal někdo jiný. Trvalo to dva roky! Začali fofrem, shodili čtvrtinu a potom - přijdeme zítra, nevyšlo, za týden, příští měsíc určitě... Jiná firma - za měsíc, potom stejná písnička. Další firma totéž. Potom tesař zk..vil laťování, než to trhat a předělávat, zvolil jsem jinou krytinu. Nakonec po těžké známosti strejda, který dělá střechy celý život. Když viděl předchozí práci, pokřižoval se, všechno dolů a znova. Za čtrnáct dní měl hotovo, dělal sám s mou sporadickou laickou pomocí. Pokud to náhodou čte - pane Barnasíku, děkuji - a tazateli hodně štěstí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.