Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diamantový kotouč

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Pokud jsou na kotouči spirálové drážky ( přerušená pouze diamantová vrstva ) tak je mi jasný zpúsob otáčení který je na kotouči vyznačen.

Ale pokud je prořez celého kotouče (přerušení i kovové vrstvy ) kolmo k ose otáčení tak mi není jasný vyznačený způsob otáčení.

A pokud na kotouči nejsou žádné drážky (žádné přerušení ) , tak mi vůbec není jasný vyznačený způsob otáčení.

zde:

lidl.cz/...

modrý je mi jasný

kávově hnědý mi jasný není

a ten šedý vůbec ne.

Co by se stalo kdyby se ty dva poslední točily obráceně.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kotuc bez drazok, teda disk po obvode s jemnym diamantovym prachom, tam na smere otacania nezalezi. Nikdy som nepozoroval rozdiel, bez ohladu na nasadenie do pily.

hodnocení

0x

Otáčím všechny kotouče. Nové dávám po šipce, když už neřežou, otočím je a ještě něco zvládnou. Bavím se o řezání do panelů...

hodnocení

0x

Pokiaľ tam nie je šípka na smer otáčania, tak na kotúči je vidieť,že ako sa zatavili diamanty do kovu kotúčá,je tam drážka pred diamantom. Takže otáčať by sa mal tak,že najpr ide do rezu drážka a potom diamant.

hodnocení

0x

To vůbec nemusíte vědět. Důležité je upnutí barevným emblémem k sobě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]