Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové tarify elektřiny

Od: jinka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, koupili jsme chatu a potřebujeme převést elektřinu na naše jméno. Volala jsem na ČEZ a bude nám vystavena nová smlouva. Je tu někdo, kdo nedavno řešil to samé a přibližně na kolik Kč má nastavené platby na nové smlouvě? Mám z toho opravdu velký strach aby to nebyly tisícové částky a zbylo nám na hypotéku a ještě na nové zálohy v bytě..Dívala jsem se na ceník ČEZU ale vůbec se v tom nevyznám. Moc děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jaký jistič, jaká sazba, jaký distributor, jaká přibližná spotřeba?
Věřím, že když dodavateli sdělíte nějaký odhad spotřeby, tak vám dokážou nastavit vhodnou výši záloh.

jd
hodnocení

0x

A kdyby to bylo i 12 000 za rok, viz bude leda, pokud tam budete topit elektřinou, tak vás to zruinuje? Někdo takový dostane dnes hypo?

Sneb nemej strach a použij kalkulátor.ERU.CZ nebo TZB

ngo
hodnocení

0x
Nové tarify u ČEZ jsou totální masakr. 1 KWh cca 11 Kč. Při základní sazbě, nejnižším jističi a roční spotřebě např. 500 KWh budete platit něco přes 7 tisíc ročně. Při spotřebě 1000 KWh cca 12,5 tisíce. U vyšší sazby a vyšším jističi nebo vyšší či menší spotřebě se to bude úměrně tomu lišit. Takže počítejte zhruba něco mezi 500-1000 Kč měsíčně. Bez znalosti základních vstupních údajů nelze říct nic bližšího.

hodnocení

0x

Ve 2+1 kde žiju sám, platím už skoro rok el.+plyn 2500/měs. a nadělám něco?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]