Nejste přihlášen/a.
Můj problem - koupili jsme od města domek i s pozemkem pod ním, bohužel bez příjezdové cesty. Ta měla být vybudována městem z peněz za prodané domky, (4 dvojdomky) ale sliby - chyby a peníze už prostě nejsou.
Dokopali jsme teď město k zadání projektu, ten byl schválen zastupitelstvem a město nemá na realizaci peníze. Rozhodli jsme se tedy se sousedem část cesty financovat ze svého. Souhlas městské rady mame a tak hurá do zemních prací, jde vlastně jen o rozšíření 80cm chodníčku na 2,5m cestu... Ovšem přišlo rozčarování ve formě nařízení od stavebního úřadu zastavit práce. Teď máme na krku správní přestupkové řízení a najednou je budování cesty naší povinností, k tomu povinnost stavebního povolení, nový projekt, navíc prý je potřeba si pozemek pod cestou od města pronajmout...atd... Cesta je najednou přístupovou komunikací k nemovitosti. Nikde jsem nenašel, co njsem povinnen já a co město. Každopádně se teď nedostanu k domku ani autem a za deště ani pěšky. Snad mi někdo poradí jak z toho ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.